Eνα ακόμη άτομο έχασε τη μάχη με τη ζωή στο τροχαίο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος και Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι άνθρωποι οι οποίοι επέβαιναν στη μοτοσικλέτα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Βούλας – όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Το αντρόγυνο που επέβαινε στο αυτοκίνητο τραυματίστηκε βαριά, με τον ένα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Γεννηματά» και τον άλλο στο «Τζάνειο».

Ένας εκ των δύο, οδηγός του ΙΧ, ηλικίας 74 ετών, έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του τροχαίου σε τρεις. Η σύζυγός του εξακολουθεί να νοσηλεύεται με κατάγματα.

Το δίκυκλο αλλά και οι δύο αναβάτες εγκλωβίστηκαν κάτω από το αυτοκίνητο σε μια απόσταση περίπου εκατό μέτρων, οπότε το αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στην μαρμάρινη επιγραφή του Δήμου Γλυφάδας και σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του.

Από τη σύγκρουση η μηχανή αλλά και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκαν και οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο διαμελίστηκαν. Η παραλιακή παρέμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή.