Διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της παρουσίας του Προκόπη Παυλόπουλου απευθύνουν η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία Θεσσαλονίκης την Κυριακή, ημέρα μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Ο κ. Παυλόπουλος θα δώσει το «παρών» στις απογευματινές εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής.  Σύμφωνα με το κάλεσμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 6 μ.μ. με αίτημα προς τον πρώτο πολίτη της χώρας να μην επικυρώσει τη Συμφωνίας των Πρεσπών που ψηφίστηκε από την ελληνική βουλή.

«Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλε.

Γνωρίζετε πολύ καλά και έχετε ο ίδιος δηλώσει, πως η Ελλάδα αποτελεί την μόνη νησίδα περιφερειακής σταθερότητας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατακλύζεται από την δράση δυνάμεων αναθεωρητικών, που επιμένουν σε αλυτρωτικές βλέψεις ικανές να πυροδοτήσουν ένα ντόμινο αλλαγής συνόρων. Ως Πρώτος Πολίτης αυτής της χώρας, έχετε καθήκον να αποτρέψετε αυτόν τον κίνδυνο, με την κύρωση αυτής της συμφωνίας . Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί μια τέτοια εξέλιξη βάζει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη και την επιβίωση της χώρας, καθώς και των μελλοντικών γενεών που θα κληθούν να ζήσουν σε εποχές σκοτεινές», αναφέρει χαρακτηριστικά το κάλεσμα