• Αναζήτηση
 • Ορκίστηκε να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Λεβέντης

  Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι θα επιμείνει για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος μετά τις εκλογές

  Τη θέση του εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών επανέλαβε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

  Εξερχόμενος από τη Βουλή αμέσως μετά την ψήφισης της Συμφωνίας ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως «ορκιζόμαστε, σαν Ένωση Κεντρώων να ανατρέψουμε και να ακυρώσουμε αυτή τη βρωμερή συμφωνία με νέο δημοψήφισμα αμέσως μετά τις εκλογές».

  Ο κ. Λεβέντης τόνισε ακόμα ότι «η Ένωση Κεντρώων, για να στηρίξει κυβέρνηση, αυτή θα κάνει δημοψήφισμα, θα βγει ένα 80% κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και θα κάνουμε εξαγγελίες στα Ηνωμένα Έθνη και στις μεγάλες δυνάμεις ότι ο ελληνικός λαός εκβιάστηκε από τον κ. Τσίπρα».

  Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε τη Συμφωνία προδοσία λέγοντας: «Η πρώτη ήταν η συμφωνία της Ζυρίχης και του Λονδίνου που έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και έβαλε τον Τούρκο εγγυήτρια δύναμη για την Κύπρο, η δεύτερη του Ιωαννίδη ο οποίος έδωσε τη μισή Κύπρο στους Τούρκους και η τρίτη αυτή που έγινε επί Τσίπρα και προδόθηκε η Μακεδονία».

  Τέλος, ερωτηθείς για την κίνηση του βουλευτή του κόμματός του κ. Σαρρίδη να σηκώσει πανό στην ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε: «Εγώ βουλευτές δεν σχολιάζω. Εμείς είπαμε όχι όλοι και αυτό μου αρκεί».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk