• Αναζήτηση
 • Λεβέντης: Εθνικό πένθος από αύριο στην Ελλάδα

  Για εθνική μειοδοσία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, συμπληρώνοντας πως η εξέλιξη αυτή βολεύει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

  Για εθνική μειοδοσία από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης κατά τη συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Κοινοβούλιο, συμπληρώνοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης λυτρώνεται με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

  «Η Ελλάδα από αύριο έχει εθνικό πένθος» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης. «Μόνο ο κ. Τσίπρας θα είναι χαρούμενος και ο κ. Μητσοτάκης που προσευχόταν να κάνει την βρώμικη δουλειά ο πρωθυπουργός για να μην έρθει στα χέρια του η «βόμβα»».

  «Νόμιζα ότι ο κ. Τσίπρας θα ήταν έξυπνος και θα προκήρυσσε εκλογές για να δώσει την «βόμβα» στον κ. Μητσοτάκη, αλλά δεν το έκανε» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

  Όμως, κ. Τσίπρα η Ιστορία θα γράψει ότι εσείς είστε που μειοδοτήσατε απέναντι στη χώρα. Εσείς και οι βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτό που ζητάει ο πρωθυπουργός» επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

  «Αλλά για να υλοποιηθεί μια Συνθήκη, πρέπει να εμπνεύσει τον ελληνικό λαό. Τίποτα δεν μπορεί να περάσει με τη βία. Χρειάστηκαν χημικά για να γίνει η σημερινή συζήτηση. Έτσι θα γράψει η Ιστορία» υπογράμμισε ο Βασίλης Λεβέντης.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk