Έντονος διαξιφισμός εκτυλίχθηκε το πρωί κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής μεταξύ του βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη και του συντοπίτη του, βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη.

Μιλώντας στον Antenna, ο Χρ. Καραγιαννίδης αναφέρθηκε στους διαδηλωτές που επιχείρησαν να φτάσουν στο σπίτι του, αλλά εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.

Ο κ. Καραγιαννίδης τόνισε ότι η αντιπολίτευση δεν έχει καταδικάσει τέτοιου είδους επιθέσεις και κατηγόρησε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δ.Κυριαζίδη.

Όπως σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΜ σε ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο Δ. Κυριαζίδης ανέφερε πως «το σημερινό νομοσχέδιο έπρεπε να τιτλοφορείται «πωλείται πατρίς»…. Όσες φορές κι αν διάβασα την κατάπτυστη αυτή συμφωνία των Πρεσπών δεν μπόρεσα να αντιληφθώ ποια ιστορική ανάγκη οδήγησε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την άτιμη, ελεεινή, και κατ’ αποτέλεσμα προδοτική συνθηκολόγηση».

Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή, κατηγορώντας τον συνάδελφό του πως συνηθίζει να επιρρίπτει την ευθύνη στη ΝΔ για ενέργειες που γίνονται εναντίον του, και πως το κάνει επιζητώντας την προβολή.