• Αναζήτηση
 • Ο Καμμένος «ξαναχτυπά» με… το δάκρυ Καραμανλή (βίντεο)

  «27 χρόνια μετά, θέλουμε να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος σου»

  Ο Πάνος Καμμένος και οι εναπομείναντες  ΑΝΕΛ προσπαθούν να πείσουν ανεπιτυχώς ότι στο «παρά πέντε» της ψηφοφορίας για το «Μακεδονικό» βρίσκονται στην πλευρά της Αντιπολίτευσης και κάνουν ότι μπορούν για τινάξουν τη συμφωνία των Πρεσπών στον… αέρα.

  Με νέο τηλεοπτικό μήνυμά τους μήνυμα μάλιστα, οι ΑΝΕΛ, παραθέτουν ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δακρυσμένος να δηλώνει στις 28 Απριλίου 1992 ότι  «θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μια Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι ελληνική». Στη συνέχεια στο τηλεοπτικό μήνυμα ακούγεται η φράση «27 χρόνια μετά, θέλουμε να ξέρεις πως δεν είσαι μόνο σου» και συνεχίζει. Ανεξάρτητοι Έλληνες, είστε Έλληνες, είστε μαζί μας».

  Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιχείρησε για μία ακόμη να οικειοποιηθεί την καραμανλική παρακαταθήκη για το «Μακεδονικό». Ο κ. Καμμένος ο οποίος όψιμα αποφάσισε να βρεθεί απέναντι από τον πρώην κυβερνητικό του εταίρο Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο έσταζε μέλι, ξέχασε ότι θα μπορούσε να είχε μπλοκάρει τη συμφωνία των Πρεσπών εάν ψήφιζε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που είχε καταθέσει προ μηνών η ΝΔ.

  Συνεχίζει να κρατάει στο κόμμα του βουλευτές που έδωσαν πριν λίγα 24ωρα ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενάντια στην κομματική γραμμή των ΑΝΕΛ – όπως ο Κώστας  Ζουράρις – και προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά, καταγγέλλοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό και ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ με τους οποίους κυβέρνηση επί μία τετραετία.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Παραλίες στο μυθικό ροζ… Τα αφτιά του μικροσκοπικού λαγού, «τυλιγμένα» στα ροζ διαμάντια του οίκου Graff, κινούνται ρυθμικά στον ήχο του κινητού. Η... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk