• Αναζήτηση

Ξέφυγε η Νοτοπούλου: Απίστευτη επίθεση στον «μακεδονομάχο Τζιτζικώστα»

Υψηλούς τόνους χρησιμοποιεί πλέον και η Κατερίνα Νοτοπούλου

Υψηλούς τόνους χρησιμοποιεί πλέον και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης υπερασπίστηκε τη Συμφωνία των Πρεσπών, από το βήμα της Βουλής, ξεκινώντας την ομιλία της με σφοδρή επίθεση κατά της αντιπολίτευσης. Παράλληλα, χαρακτήρισε τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, «ακραίο Μακεδονομάχο».

«Είναι λαϊκίστικα, ανιστόρητα και απαράδεκτα τα συνθήματα του Μακεδονομάχου περιφερειάρχη Αποστόλου Τζιτζικώστα. Άγεστε από τον μακεδονισμό του κ. Τζιτζικώστα και φέρεστε από τα ακροδεξιά σας στελέχη», είπε η υποψήφια δήμαρχος.

Για τη συμφωνία, είπε, ότι «όχι μόνο δεν παραβιάζει τις εθνικές γραμμές αλλά έχει μέριμνα  για όλες τις ελληνικές ευαισθησίες  με κορωνίδα αυτή της ελληνικής ιστορίας. Προσφέρονται εξαιρετικές δυνατότητες συνέργειας στις οικονομίες των δύο χωρών».

«Θα κατασκευαστούν σημαντικά διακρατικά έργα με κοινοτική χρηματοδότηση. Σας καλούμε να υπερβείτε της μικροπολιτικές σκοπιμότητες έστω και την τελευταία στιγμή και  να  απομακρυνθείτε από  τον συντηρητισμό σας που  φτάνει στα όρια του σκοταδισμού. Στη  Θεσσαλονίκη τολμάμε να ονειρευτούμε, να σχεδιάσουμε ξανά , να υπερασπιστούμε το δίκιο γιατί αυτό μας αξίζει. Με καταλύτη την συμφωνία του Πρεσπών η Μακεδονία στρέφει το βλέμμα από το εσωτερικό της  στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια» κατέληξε.

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk