Το «γάντι» στην Ελενα Κουντουρά επέστρεψε ο Αδωνις Γεωργιάδης μετά την επίθεση της υπουργού Πολιτισμού, η οποία έκανε λόγο για στοχοποίησή της, δείχνοντας τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον σας και οποιουδήποτε κ. Κουντουρά και τις φωτογραφίες που σας στέλνουν, όπως και κάθε απειλή εναντίον σας και της οικογένειάς σας. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν είχατε κάνει το ίδιο το 2012 όταν πήγατε στους ΑΝΕΛ και παίρναμε στη ΝΔ 200 mail τη μέρα που κατηγορούσαν εμάς, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας», είπε ο κ. Γεωργιάδης ζητώντας το λόγο επί προσωπικού όταν ενημερώθηκε για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η κα. Κουντουρά.

Στη συνέχεια υπενθύμισε πως την σχέση του πατέρα της με την χούντα των συνταγματαρχών την αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος και όχι ο ίδιος.

Ο Αντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε ιδιαίτερα υψηλούς επεσήμανε πως σε κάθε περίπτωση η Κα Κουντουρά αφήνει στο απυρόβλητο τον, άλλοτε αρχηγό της, Πάνο Καμμένο και όσα της προσάπτει, κατηγορώντας αποκλειστικά τον ίδιο.

«Ξεχάσατε ότι αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας σας έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου δεν ήμουν εγώ κ, Κουντουρά ήταν ο κος Καμμένος τον οποίο είχατε αρχηγό μέχρι προχθές και είδα με έκπληξη ότι γι’ αυτόν δεν είπατε τίποτα. Να γιατί σας κατηγορούμε ότι είναι σικέ και ότι ξεπουλήσατε τη Μακεδονία για να μείνετε υπουργός κ. Κουντουρά», τόνισε.

Παράλληλα κατηγόρησε την Υπουργό Τουρισμού για επιλεκτική ευαισθησία, κάνοντας λόγο για ανταλλαγή συνείδησης ελέω υπουργικού αξιώματος.

«Τι έρχεστε ως κλαίουσα;» είπε χαρακτηριστικά, διατυπώνοντας την θέση πως ο βουλευτής έχει μεν συνταγματικό δικαίωμα της ψήφου κατά συνείδηση, όταν όμως φτάνει σε σημείο, οι νέες του απόψεις, να είναι σε τόσο τεράστια διάσταση με ό,΄τι έλεγε στο παρελθόν και με την εντολή των ψηφοφόρων του δεν ανταλλάσσει την συνείδηση του με την υπουργική καρέκλα, όπως και έπραξε εκείνη, αλλά παραιτείται και δίνει την έδρα.