• Αναζήτηση
 • Τι συζητούν κυβέρνηση-θεσμοί – Τι καλείται να υλοποιήσει

  Τα κλιμάκια αναμένεται να παραμείνουν στην Αθήνα έως την Παρασκευή. Αμέσως μετά, το ΔΝΤ (εκπρόσωπος του οποίου μετέχει στην αποστολή) θα εκδώσει σχετική αναφορά

  Συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2019

  Με αντικείμενο τα δημοσιονομικά θέματα συνεχίζονται την Τετάρτη στις 10.00 το πρωί οι συναντήσεις των εκπροσώπων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.

  Θα ακολουθήσει η συνάντηση στις 11.30 το πρωί για τα εργασιακά.

  Οι επαφές κυβέρνησης – θεσμών, στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής παρακολούθησης, ξεκίνησαν χθες Τρίτη στον χώρο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

  Στο επίκεντρο βρέθηκαν χρηματοπιστωτικά ζητήματα όπως τα «κόκκινα» δάνεια και το νέο σχήμα που θα αντικαταστήσει τον «νόμο Κατσέλη».

  Τα θέματα αυτά, όπως και εκείνα της τοποθέτησης γενικών γραμματέων στο Δημόσιο και των αποκρατικοποιήσεων, αποτελούν, σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, τα σοβαρότερα μεταξύ των 16 δράσεων που καλείται να υλοποιήσει η κυβέρνηση.

  Τα κλιμάκια αναμένεται να παραμείνουν στην Αθήνα έως την Παρασκευή. Αμέσως μετά, το ΔΝΤ (εκπρόσωπος του οποίου μετέχει στην αποστολή) θα εκδώσει σχετική αναφορά.

  Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με βάση την οποία το Eurogroup της 11ης Μαρτίου θα εγκρίνει την εκταμίευση των ANFAs και SNPs (τα κέρδη από ελληνικά ομόλογα που διακρατούν η ΕΚΤ και ευρωπαϊκές εθνικές τράπεζες), θα δημοσιοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk