«Τρία άτομα έπεσαν πάνω μου, με έριξαν κάτω και ξαφνικά 50 άτομα με χτυπούσαν με σίδερα και μαχαίρια». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε το θύμα του ξυλοδαρμού στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Σόλωνος.

Μιλώντας ο άνδρας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι «το μεγάλο πατατράκ ξεκίνησε με την αλόγιστη χρήση χημικών, όχι σε κάποιους ταραξίες, αλλά μέσα στον κόσμο, σε παιδιά, σε ηλικιωμένους και προσπαθούσαμε να τους πάρουμε από εκεί».

Στη συνέχεια πήγε προς το Κολωνάκι και αφού ήταν εκεί η μηχανή του, αποφάσισε να φύγει.

«Δεν υπήρχε άνθρωπος», λέει, όμως, στη Σόλωνος πέφτουν τρία άτομα πάνω μου, με ρίχνουν και ξαφνικά έπεσαν πάνω μου 50 άτομα και με χτύπαγαν με σίδερα, μαχαίρια».

Όπως είπε, επίσης, οι επιτιθέμενοι έβριζαν την Ελλάδα, τη σημαία και τη Χρυσή Αυγή», ενώ ανέφερε πως άκουσε και «κάποια σπαστά ελληνικά». Σημείωσε δε ότι του έκλεψαν ό,τι είχε πάνω του, ακόμα και τον καπνό του, ενώ σε όλο αυτό το σκηνικό κάποιοι από τους δεκάδες ήταν πιο ψύχραιμοι, σαν να έδιναν οδηγίες.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ανέφερε πως «ορισμένα τραύματα θέλουν τον καιρό τους, δεν επουλώνονται εύκολα».