• Αναζήτηση
 • Πετρέλαιο: Πτώση σχεδόν 2% καταγράφει η τιμή του

  Εν μέσω ενδείξεων ότι εξαπλώνεται η οικονομική επιβράδυνση στην Κίνα

  Πτώση σχεδόν 2% κατέγραψαν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου εν μέσω ενδείξεων ότι εξαπλώνεται η οικονομική επιβράδυνση στην Κίνα, ενισχύοντας τις ανησυχίες για την παγκόσμια ανάπτυξη και τη ζήτηση για καύσιμα.

  Οι απαισιόδοξες ειδήσεις από τη δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως οικονομία και κορυφαίο εισαγωγέα πετρελαίου οδήγησαν πτωτικά τις χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλη την Ασία.

  Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το πετρέλαιο μπρεντ σημείωσαν πτώση 1,23 δολαρίων ή 1,96% στα 61,51 δολάρια το βαρέλι στις 14:05 ώρα Ελλάδας. Τα αντίστοιχα συμβόλαια για το αμερικανικό αργό υποχώρησαν κατά 1 δολάριο στα 52,80 δολάρια.

  Η Κίνα ανακοίνωσε χθες τον χαμηλότερο ετήσιο ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, με το ανώτατο όργανο οικονομικού σχεδιασμού της χώρας να προειδοποιεί σήμερα ότι η μείωση των εργοστασιακών παραγγελιών υποδεικνύει περαιτέρω επιβράδυνση της δραστηριότητας και πρόσθετες απώλειες θέσεων εργασίας.

  Δείτε επίσης
  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk