• Αναζήτηση
 • «Κόκκινα δάνεια» και «νόμος Κατσέλη» στο μικροσκόπιο των θεσμών

  Ξεκινούν το απόγευμα της Τρίτης οι επαφές του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής παρακολούθηση

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ξεκινούν σήμερα το απόγευμα στις 17:00 οι επαφές του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών για την αξιολόγηση της πορείας της οικονομίας στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής παρακολούθησης.

  Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο κτίριο του υπουργείου Δικαιοσύνης, με τη συζήτηση που αφορά στα χρηματοπιστωτικά («κόκκινα» δάνεια, νέο σχήμα που θα αντικαταστήσει τον «νόμο Κατσέλη») να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

  Τα θέματα αυτά, όπως και εκείνα της τοποθέτησης γενικών γραμματέων στο Δημόσιο και των αποκρατικοποιήσεων αποτελούν, σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, τα σοβαρότερα μεταξύ των 16 δράσεων που καλείται να υλοποιήσει η κυβέρνηση.

  Τα κλιμάκια αναμένεται να παραμείνουν στην Αθήνα έως την Παρασκευή.

  Αμέσως μετά, το ΔΝΤ (εκπρόσωπος του οποίου μετέχει στην αποστολή) θα εκδώσει σχετική αναφορά.

  Από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η έκθεση, με βάση την οποία το Eurogroup της 11ης Μαρτίου θα εγκρίνει την εκταμίευση των ANFAs και SNPs (τα κέρδη από ελληνικά ομόλογα που διακρατούν η ΕΚΤ και ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες), θα δημοσιοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk