• Αναζήτηση
 • Συλλαλητήριο: Μικρά παιδιά δεν μπορούσαν να ανασάνουν από τα δακρυγόνα (βίντεο)

  Οι αστυνομικοί εκμεταλλευόμενοι μία χούφτα ακραίων  που είχαν παρεισφρήσει στο συλλαλητήριο «έπνιξαν» τη διαδήλωση στα χημικά

  Βίντεο σοκ μετά την άγρια καταστολή της Αστυνομίας στο χθεσινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, έρχεται στη δημοσιότητα καθώς όπως φαίνεται, μικρά παιδιά που είχαν δώσει το παρών στη διαδήλωση δεν μπορούσαν να ανασάνουν από τα δακρυγόνα.

  Στο βίντεο που έχει ανεβάσει διαδηλωτής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνονται μικρά παιδιά να κλαίνε και να βήχουν , την ώρα που οι αστυνομικοί εκμεταλλευόμενοι μία χούφτα ακραίων  που είχαν παρεισφρήσει στο συλλαλητήριο «έπνιξαν» τη διαδήλωση στα χημικά δημιουργώντας μία αποπνικτική ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα.

  Τα μικρά παιδιά προσπαθούν να απομακρυνθούν από την πλατεία Συντάγματος και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο ενώ από τα μεγάφωνα ακούγονται οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου να λένε ότι η Αστυνομία θέλει να διαλύσει τη διαδήλωση.

  Τα παιδιά, τα οποία έζησαν πρωτόγνωρες καταστάσεις μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η Αστυνομία αντί να απομονώσει τα ακραία στοιχεία επιχείρησε να διαλύσει τη συγκέντρωση με χημικά, προσπαθούν με τη βοήθεια μεγαλύτερων ατόμων να προστατευτούν και να απομακρυνθούν με ασφάλεια από το σημείο.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk