ΠΟΑΣΥ: Εσφαλμένος ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. στο συλλαλητήριο

Εσφαλμένο χαρακτηρίζει τον σχεδιασμό της Αστυνομίας για το χθεσινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ο Γρηγόρης Γερακαράκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

Εσφαλμένο χαρακτηρίζει τον σχεδιασμό της Αστυνομίας για το χθεσινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ο Γρηγόρης Γερακαράκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

«Ο σχεδιασμός δεν είναι σωστός όταν έχεις τραυματίες», τόνισε μιλώντας στον Antenna και έθεσε καίρια ερωτήματα για την προετοιμασία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

«Υπήρχε σύσκεψη με τους διοργανωτές; Πού θα κλείσουνε, πού θα ξεκινάει; Εκεί είχανε κλείσει για να μην μπορεί να πλησιάσει ο κόσμος;», αναρωτήθηκε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Η ΕΛΑΣ πράττει με διαταγές, συμπλήρωσε και τόνισε πως «οι επιθέσεις κατά των αστυνομικών ήταν σφοδρές, γι’ αυτό και είχαμε τόσους τραυματίες».

Παράλληλα ο κύριος Γερακαράκος ζήτησε βάσει των προσαγωγών και των συλλήψεων «να μάθουμε επιτέλους» ποιοι είναι αυτοί που διαλύουν συγκεντρώσεις.

Τέλος, σχολιάζοντας το πλήθος των διαδηλωτών που ανακοίνωσε η Αστυνομία, ότι δηλαδή ήταν μόλις 60.000, ζήτησε να μην «ανακατεύεται» με αυτά τα ζητήματα το Σώμα: «Δεν είναι η δουλειά μας να κάνουμε στατιστική», είπε χαρακτηριστικά.

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk