• Αναζήτηση
 • Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις συνακροάσεις που κατήγγειλε το ΚΚΕ

  Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προκάλεσε η -εκ νέου- καταγγελία του ΚΚΕ για συνακροάσεις

  Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προκάλεσε η -εκ νέου- καταγγελία του ΚΚΕ για συνακροάσεις.

  Η Ξενη Δημητρίου, με παραγγελία της, διαβίβασε δημοσιεύματα του Τύπου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου εκκρεμεί εξάλλου παλαιότερη δικογραφία για συνακροάσεις (2016), ενώ στον φάκελο περιέλαβε επίσης σχετική επερώτηση του Κομμουνιστικού Κόμματος στη Βουλή, καθώς και καταγγελίες για καθυστερήσεις στο «δια ταύτα» της πρώτης έρευνας.

  Η καταγγελία του ΚΚΕ

  «Το ΚΚΕ καταγγέλλει το σημερινό νέο κρούσμα τηλεφωνικών συνακροάσεων, στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κ.Ε., με τρίτους, μεταξύ των οποίων και το τηλεφωνικό κέντρο άλλου κόμματος. Προκαλεί τεράστια ερωτηματικά το γεγονός ότι δύο και πλέον χρόνια, μετά το πρώτο κρούσμα, οι αρμόδιες αρχές κωλυσιεργούν απαράδεκτα να καταλήξουν σε πόρισμα.

  Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες γι’ αυτή την απαράδεκτη καθυστέρηση αποκάλυψης των υπαίτιων, με αποτέλεσμα τα κρούσματα των τηλεφωνικών συνακροάσεων να συνεχίζονται».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk