• Αναζήτηση
 • Ερευνα για επίθεση αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ σε μια υπάλληλο αρτοποιείου στο κέντρο της Αθήνας

  Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή το πρωί. Η υπάλληλος τραυματίσθηκε από πτώση σε τζάμια

  Σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας , από 26χρονο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ που φέρεται -σύμφωνα με καταγγελία- να επιτέθηκε εναντίον  μιας υπαλλήλου αρτοποιείου, απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.

  Σύμφωνα με την καταγγελία ο αξιωματικός αυτός που υπηρετεί σε υπηρεσία των νοτίων προαστίων και ήταν εκτός υπηρεσίας,  άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά και να προχωρά σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της υπαλλήλου.

  Κι ακολούθως, όταν αυτή διαμαρτυρήθηκε φέρεται να την κτύπησε στο πρόσωπο και να  την έσπρωξε σε τζάμι του καταστήματος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

  Οπως προκύπτει από ορισμένες πηγές  ο ίδιος αξιωματικός είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για επίθεση εναντίον και μίας συναδέλφου του. Από την ΕΛ.ΑΣ ερευνώνται όλες οι πτυχές του περιστατικού, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Παραλίες στο μυθικό ροζ… Τα αφτιά του μικροσκοπικού λαγού, «τυλιγμένα» στα ροζ διαμάντια του οίκου Graff, κινούνται ρυθμικά στον ήχο του κινητού. Η... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk