• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Ερωτήματα από την τοποθέτηση Δανέλλη στην Επιτροπή της Βουλής

  Την τοποθέτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Σπύρου Δανέλλη στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής σχολίασε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

  Την τοποθέτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Σπύρου Δανέλλη στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής σχολίασε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας (ως εκπροσώπου των ανεξάρτητων βουλευτών) σημειώνοντας πως θα έπρεπε να εξεταστεί.

  «Η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή της στην απόφαση του Προέδρου της Βουλής, κ. Βούτση, να πληρώσει τη θέση των ανεξάρτητων βουλευτών στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων με τον κ. Δανέλλη» σημείωσε ο γραμματέας της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Παράλληλα, ο κ. Τσιάρας τόνισε ότι «για ένα ζήτημα το οποίο εγείρει η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινής γνώμης δεν γίνεται το Ελληνικό Κοινοβούλιο να αποφασίζει δημιουργώντας πολλά ερωτήματα».

  «Τυχόν εμμονή του Προέδρου της Βουλής στον ορισμό του κ. Δανέλλη σε αυτή τη θέση, θα συνιστά μια πρωτοφανή κοινοβουλευτική εκτροπή» κατέληξε.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk