ΔΗΜΑΡ για Θεοχαρόπουλο: Καθαρή θέση σε ένα εθνικό θέμα

«Κάποιοι δεν το κατανοούν… Ψυχραιμία» συνιστά η ΔΗΜΑΡ

Ψυχραιμία συνιστά η ΔΗΜΑΡ μετά τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου από την ΚΟ υποστηρίζοντας ότι το κόμμα πήρε μία καθαρή θέση σε ένα εθνικό θέμα και αυτό – όπως αναφέρει – φαίνεται πως ορισμένοι συνεχίζουν να μην το κατανοούν.

«H Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διέγραψε τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, λόγω της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ για τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η απόφαση αφορά τη ΔΗΜΑΡ, δεδομένου ότι είναι του κόμματος και όχι προσωπική» ήταν το πρώτο σχόλιο της ΔΗΜΑΡ.

Όσον αφορά τη βουλευτική έδρα, προσθέτει η Δημοκρατική Αριστερή,  «υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία του Θανάση Θεοχαρόπουλου στη Βουλή είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για την κοινή εκλογική κάθοδο το 2015. Μέχρι τώρα δημόσια γνωρίζαμε από την απόφαση της Φώφης Γεννηματά ότι η διαγραφή έγινε εξαιτίας της απόφασης της ΔΗΜΑΡ για το ΝΑΙ. Τώρα έκπληκτοι ακούμε και την απαίτηση για την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και από τη Βουλή!

Η ΔΗΜΑΡ πήρε μια καθαρή θέση σε ένα εθνικό θέμα αρχών. Αυτό φαίνεται ορισμένοι συνεχίζουν να μην το κατανοούν. Ψυχραιμία»

Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk