• Αναζήτηση
 • Διαψεύδει τον Ψαριανό ο Θεοχαρόπουλος και τα περί ένταξής του στο Ποτάμι

  Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος (Κ), μιλάει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, σχετικά με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, στα γραφεία του κόμματος, Αθήνα, Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

  Στη διάψευση των σεναρίων που άρχισαν να ανακινούνται το πρωί  για ένταξη του Θανάση Θεοχαρόπουλου στο Ποτάμι, προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

  Το πρωί της Δευτέρας και λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Αμυρά ότι ανεξαρτητοποιείται , ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος έχει εκφράσει και αυτός τη διαφωνία του με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τον Θανάση Θεοχαρόπουλο στο Ποτάμι».

  Όπως είπε, υπάρχουν επαφές του Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον Σταύρο Θεοδωράκη, προσθέτοντας ότι ίσως υπάρξουν αποτελέσματα εντός της ημέρας.

  Διάψευση Θεοχαρόπουλου

  Ωστόσο, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με δήλωσή του στο iefimerida.gr τα διαψεύδει αυτά τα σενάρια  κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. «Πρώτη φορά το ακούω δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον τον Σταύρο Θεοδωράκη για αυτό το θέμα» φέρεται να δήλωσε.

  Πολιτική