• Αναζήτηση
 • Τα ΜΑΤ έριξαν καπνογόνα σε γυναίκες καταγγέλλει διαδηλωτής

  Για ακόμα μία φορά η αστυνομία κατάφερε να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής σε μια ειρηνική διαδήλωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, η οποίοι άσκησαν το δικαίωμα τους να διαμαρτυρηθούν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

  Για ακόμα μία φορά η αστυνομία κατάφερε να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής σε μια ειρηνική διαδήλωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, η οποίοι άσκησαν το δικαίωμα τους να διαμαρτυρηθούν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

  Όμως μια μικρή ομάδα ανθρώπων που… προφανώς είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους, αλλά και οι αστυνομικοί με την εκτεταμένη χρήση χημικών, προκάλεσαν τον πανικό.

  Εντύπωση προκαλεί η καταγγελία διαδηλωτή, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, είπε πως στα σκαλάκια στη Βουλή είχαν συγκεντρωθεί πολλές γυναίκες και επειδή ο αριθμός τους αυξανόταν τα ΜΑΤ έριξαν εναντίον τους καπνογόνο.

  Αυτή ήταν η σπίθα για να ξεσπάσουν τα επεισόδια, αφού άνδρες που ήταν στο σημείο κατευθύνθηκαν εναντίον των ΜΑΤ και τότε οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών.

  Μάλιστα, δεδομένου ότι στο Σύνταγμα επικρατεί λαοθάλασσα, δεν υπολόγισαν τον κίνδυνο να προκληθεί πανικός και ο κόσμος στην προσπάθεια του να απομακρυνθεί να ποδοπατηθεί.

  Εικόνες που προκαλούν μόνο ντροπή, απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι με παραδειγματικότατη συμπεριφορά συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk