• Αναζήτηση
 • ΔΗΜΑΡ: «Ναι» στην Συμφωνία των Πρεσπών εισηγείται η Εκτελεστική Γραμματεία στην Κ.Ε.

  Να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών θα εισηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» η Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΗΜΑΡ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει το μεσημέρι της Κυριακής

  Να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών θα εισηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος»  η Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΗΜΑΡ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει το μεσημέρι της Κυριακής.

  Η απόφαση ελήφθη με μεγάλη πλειοψηφία καθώς 11 από τα 16 μέλη της εκτελεστικής γραμματείας τάχθηκαν υπέρ της ψήφισης της συμφωνίας και 5 κατά.

  Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς θεωρείται δύσκολο η εισήγηση της εκτελεστικής γραμματείας να απορριφθεί από την Κεντρική Επιτροπή.

  Στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ να αποφασίσει το ναι στη συμφωνία των Πρεσπών, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις καθώς η Φώφη Γεννηματά έχει διαμηνύσει ότι δεν θα δεχθεί αυτή τη διαφοροποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως ακόμα και σήμερα να ανακοινωθεί η διαγραφή του Θ. Θεοχαρόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.

  Η πρώτη αντίδραση από πλευράς ΠαΣοΚ ήλθε από τον Ανδρέα Λοβέρδο. Αν ο Θεοχαρόπουλος είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα αντικατασταθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής από τον Σκανδαλίδη».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk