Εικοσιτριάχρονος συνελήφθη χθες για υπόθεση βιασμού στη Ρόδο στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο 19χρονος κατηγορούμενος και προφυλακισμένος για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

Σε βάρος τόσο του 23χρονου που συνελήφθη χθες όσο και του προφυλακισμένου 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργηματικές πράξεις και εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας οι δύο κατηγορούμενοι τις βραδινές ώρες της 1ης Δεκεμβρίου, δηλαδή λίγες ημέρες μόλις μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, οδήγησαν το θύμα τους «σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία».

Ο 23χρονος συνελήφθη χθες βράδυ και προσχήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς περιέγραψε με όλες τις λεπτομέρειες το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Σήμερα αναμένεται να μεταχθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο οποίος και θα του απαγγείλει τις κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος του και θα παραπεμφθεί σε ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία η εξιχνίαση του νέου εγκλήματος στην κοινωνία της Ρόδου έγινε μετά από «αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστική αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων».

Τραγική ειρωνεία για το δεύτερο θύμα το γεγονός ότι κακοποιήθηκε από τους δύο άντρες την 1η Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία αποκαλύφθηκε ο βιασμός και η δολοφονία της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη που είχε προηγηθεί λίγες ημέρες πριν.