Ετοιμος να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Λιντς είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Μεγάλη Βρετανία, ο Αργεντινός τεχνικός τις επόμενες ώρες θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα γνωστοποιήσει την παραίτησή του. Μια απόφαση που οφείλεται εν πολλοίς στο σκάνδαλο που ξέσπασε στο Νησί, μετά την παραδοχή του ότι είχε στείλει συνεργάτη του να κατασκοπεύσει την προπόνηση της Ντέρμπι, πριν το μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Παρασκευή (11/01).

«Ο 63χρονος προπονητής αποχωρεί από το Ελαντ Ρόουντ, λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε μετά τη σύλληψη ενός συνεργάτη του να κατασκοπεύει προπόνηση της Ντέρμπι», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λιντς μετά από 27 αγώνες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 54 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη δεύτερη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, αλλά το σκάνδαλο που ξέσπασε, το οποίο οι Άγγλοι έχουν ονομάσει skygate, οδηγεί τον Αργεντινό στην παραίτηση.