Συλλήψεις αλλοδαπών και μελών κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών στην Αχαΐα

Ειδικότερα στη θαλάσσια περιοχή «Καλογριά» Αχαΐας, εντοπίστηκε ιστιοφόρο σκάφος ονόματι «COUGAR» σημαίας Ολλανδίας, με 62 μετανάστες και τρεις αλλοδαπούς διακινητές

Τρεις αλλοδαποί, μέλη κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθησαν σήμερα Πέμπτη μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επιχείρηση στελεχών της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, του περιπολικού σκάφος της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου και λιμενικών του Γραφείου Ασφαλείας Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Ειδικότερα στη θαλάσσια περιοχή «Καλογριά» Αχαΐας, εντοπίστηκε ιστιοφόρο σκάφος ονόματι «COUGAR» σημαίας Ολλανδίας, με 62 μετανάστες και τρεις αλλοδαπούς διακινητές.

Το ιστιοφόρο οδηγήθηκε με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Κυλλήνης, και συνελήφθησαν τα τρία μέλη του πληρώματος, με την κατηγορία της εμπλοκής σε παράνομο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω σκάφος, ενώ διερευνάται η εμπλοκή περισσότερων ατόμων στο κύκλωμα.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk