• Αναζήτηση
 • Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κρήτη

  Δρόμοι έχουν κλείσει λόγω της αυξημένης χιονόπτωσης, ενώ σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο δεν λειτούργησαν σχολεία – Καταστροφές σε καλλιέργειες στο Οροπέδιο Λασιθίου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε πλήρη κινητοποίηση για την αντιμετώπιση των δύσκολων καιρικών συνθηκών βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτη, καθώς από τα ξημερώματα της Τρίτης, αγροτικοί και περιφερειακοί δρόμοι του ορεινού κυρίως όγκου των νομών Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου έκλεισαν από τη χιονόπτωση, που ξεκίνησε στις 04:00 τα ξημερώματα.

  Για το λόγο αυτό, τα μηχανήματα εκχιονισμού ξεκίνησαν από νωρίς τις προσπάθειες να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί σε συνεργασία με ιδιωτικά συνεργεία, αλλά και εθελοντές.

  Η Περιφέρεια ζητάει από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

  Στο δήμο Ηρακλείου, με απόφαση του αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Βλαχάκη, τα σχολεία δεν λειτούργησαν σήμερα σε αρκετές περιοχές, ενώ κλειστά παρέμειναν και τα σχολεία στο νομό Ρεθύμνου, εκτός από τα σχολικά συγκροτήματα του δήμου Ρεθύμνης στο κέντρο της πόλης.

  Στο Οροπέδιο Λασιθίου τα προβλήματα παραμένουν σοβαρά, καθώς, μεταξύ άλλων, υπήρξε έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα να σημειωθούν καταστροφές σε καλλιέργειες που πλημμύρισαν.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk