• Αναζήτηση
 • Κουβέλης για Πρέσπες: Πολιτικό και τυπικό πρόβλημα αν δεν έχουμε πάνω από 150

  «Το Ποτάμι είναι το θέμα, εάν θα απέχει ή δεν θα απέχει από τη συγκεκριμένη ψηφοφορία», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης

  Το Ποτάμι είναι το θέμα, εάν θα απέχει ή δεν θα απέχει από τη συγκεκριμένη ψηφοφορία. Εάν θα εντάξει την υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών σε μία συνολικότερη πολιτική στάση που έχει απέναντι στην κυβέρνηση. Κατά συνέπεια είναι ανοικτό το θέμα στο τι θα πράξει το Ποτάμι”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε:

  «Με 150 βουλευτές υπάρχει πρόβλημα. Προφανώς, κατά την άποψη μου, δεν είναι δυνατόν με 150 να έχουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά εκτιμώ ότι θα είναι μεγαλύτερος ο αριθμός», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης σχολιάζοντας το γεγονός ότι η κύρωση της Συμφωνίας με την ΠΓΔΜ είναι ακόμα στον αέρα, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσοι θα ταχθούν εναντίον της στη Βουλή. «Εκτιμώ ότι υπάρχει και πολιτικό πρόβλημα και τυπικό, διότι το 150 δεν είναι η πλειοψηφία. Το πολιτικό σύστημα της χώρας ή η διαμόρφωση των συσχετισμών στην κυριολεξία τέμνονται από την υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών», επεσήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk