Μαυρωτάς: «Στενάχωρη και δυσάρεστη εξέλιξη» η απόφαση Δανέλλη

Νέα δεδομένα για τη Συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί η απόφαση του βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Νέα δεδομένα για τη Συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί η απόφαση του βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς χαρακτήρισε «στενάχωρη και δυσάρεστη εξέλιξη» την απόφαση του Σπύρου Δανέλλη να γίνει ο 151ος  βουλευτής που θα στηρίξει την κυβέρνηση προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα τη διαγραφή του κ. Δανέλλη από την κοινοβουλευτική ομάδα.

«Με την αποσκίρτηση θολώνει το μήνυμα για το Ποτάμι» είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος στον ΘΕΜΑ 104,6. Όσον αφορά το αν αλλάζει η στάση του Ποταμιού για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο κ. Μαυρώτας είπε ότι «οι εισηγήσεις που έχουμε στο πολιτικό συμβούλιο με την εξέλιξη αυτή αλλά και τα μηνύματα από τη βάση είναι προς την κατεύθυνση να μην στηρίξουμε οπότε είναι κάτι που θα επανεκτιμήσουμε».

Η συμφωνία έχει θετικά και αρνητικά, τόνισε για να προσθέσει. «Αυτό (σ.σ. η στήριξη του Δανέλλη στην κυβέρνηση) είναι ένα κομματάκι στα αρνητικά στο πλαίσιο με το οποίο έρχεται η Συμφωνία των Πρεσπών. Θα το δούμε αν θα πάμε με ένα καθαρό «ναι» στη συμφωνία των Πρεσπών, έχει δυσκολέψει η κατάσταση» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού.

Όσο αφορά για το μέλλον  του Σπύρου Δανέλλη, ο κ. Μαυρωτάς είπε ότι «σε θέματα κομματικής πειθαρχίας φαίνεται ότι θα αναγκαστούμε να πάμε σε διαγραφή» προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «οι διαδικασίες είναι τυπικές, είναι μονόδρομος η διαγραφή του».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk