Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση μεταξύ του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, και της, πλέον, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για αποστάτες, ονοματίζοντας μάλιστα την πρώην βουλευτή του κόμματός του. «Αυτή η κυβέρνηση τους «151» τους υπολογίζει και με μια βουλευτή που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων, με λίστα. Την προσμετρά στη δύναμή της και μου είχε πει ο κ. Τσίπρας στην κατ’ ιδίαν συνάντησή μας όταν είχε φύγει ο βουλευτής Καρράς “σου παίρνουν τους βουλευτές και δεν είναι ωραίο”. Πάνω σε αυτό το μη ωραίο κ. Τσίπρα βασίζεις την εμπιστοσύνη» είπε ο κ. Λεβέντης, με την κ. Μεγαλοοοικονόμου να αντιδρά έντονα από τα έδρανα της Βουλής.

«Ντροπή σου, μην μιλάτε. Εσείς θα τιμωρηθείτε όταν έρθει η ώρα από τον λαό. Ο Τσίπρας δίνει εξετάσεις ηθικής, για τον Τσίπρα ομιλώ όχι για εσάς» σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Η βουλευτής πάντως, συνέχιζε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο κ. Λεβέντης να απαντήσει σε υψηλούς τόνους: «Στον ΣΥΡΙΖΑ σας έκαναν αντιπρόεδρο; Άσε μας, ντροπή σου. Αχαριστία! Να χαίρεστε την 151η βουλευτής σας».

Στη συνέχεια, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ζήτησε να παρέμβει για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο κ. Λεβέντης. Όπως εξήγησε, πήρε την απόφαση να φύγει από την Ένωση Κεντρώων λόγω της απόφασης Λεβέντη να διορίσει αντιπρόεδρο τον γιο του, Μάριο Γεωργιάδη, «χωρίς να ρωτήσει την ΚΟ».

Η ίδια μάλιστα, κάλεσε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να σταματήσει να ασχολείται με την ίδια και να δει τα δικά του λάθη.