Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, απαντώντας στο γιατί θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Λαμβάνοντας τον λόγο επί προσωπικού, ο Σπύρος Δανέλλης τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ παραποιεί την αλήθεια, σχετικά με την στάση που τήρησε ο ίδιος έναντι της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης το καλοκαίρι.

Ο κ. Δανέλλης υποστήριξε ότι η προσωπική του άποψη για το Μακεδονικό ήταν και παραμένει η ίδια, αλλά δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στο Ποτάμι και γι’ αυτό ακολούθησε τότε την κομματική γραμμή.

Σχετικά με την στάση του τώρα, που πρόκειται να δώσει την 151η ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα και για το λόγο αυτό διαγράφεται από το Ποτάμι, τόνισε ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και πως αποφασίζει βάσει της συνείδησής του. Υποστήριξε, δε, πως είναι πάντα συνεπής στη θέση του για το Μακεδονικό.

Κατηγόρησε, δε, τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και όσους βάλλουν εναντίον του για «ευκολία μικροκομματικής αξιοποίησης της κάθε στιγμής» και προέτρεψε σε σοβαρότερη αντιμετώπιση της πολιτικής.