• Αναζήτηση
 • Παπαχριστόπουλος: Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών

  Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις ότι θα ψηφήσει τη συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του

  Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,  ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του.

  «Δεν άλλαξα κόμμα, εδώ είμαι και θα είμαι μέχρι τέλους. Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε:

  «Δεν μου την έχει ζητήσει κανείς, είναι θέμα ηθικής τάξης, δικό μου».

  «Δεν βάζω ποτέ καμία κομματική γραμμή πάνω από το καλό της χώρας», συνέχισε ο κ. Παπαχριστόπουλος και στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές έδωσε την εξής απάντηση:

  «Όταν παραδόσεις την έδρα σου, είσαι απλώς πολίτης. Έχεις δώσει την έδρα πίσω στο κόμμα που βγήκες και καλά κάνεις. Ένας απλός πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει να κάνει».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk