Αυγενάκης: Τσίπρας – Καμμένος σε συνεννόηση για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών

Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και να παραμείνουν για λίγο ακόμη στην εξουσία», δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης

«Έχουμε μια ακόμα θεατρική παράσταση από μια κυβέρνηση κουρελού. Χθες παρακολουθήσαμε το πιο στημένο διαζύγιο στην ιστορία. Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και να παραμείνουν για λίγο ακόμη στην εξουσία», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ρ/σ «Παραπολιτικά 90.1» ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο γραμματέας της ΝΔ πρόσθεσε ότι «αν ο κ. Καμμένος ήθελε να ρίξει τον κ. Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα του “δάνειζε” δύο βουλευτές, ώστε εκείνοι με τη σειρά τους να του παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης».

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι η στάση του κ. Καμμένου ακόμη και τώρα αποτελεί σιωπηρή συγκατάθεση, παρασκηνιακή στήριξη της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

«Ο κ. Καμμένος παραμένει συνεταίρος, συνυπεύθυνος για έκβαση της Συμφωνίας των Πρεσπών», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ αναρωτήθηκε σε ποια κυβέρνηση αφορά η ψήφος εμπιστοσύνης.

«Σε μια κυβέρνηση που αποχωρεί ο ένας εταίρος, σε μια κυβέρνηση που καταρρέει; Επιδιώκουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία άρον άρον, σε μιάμιση μέρα ξεφτιλίζοντας τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για να κερδίσουν λίγο χρόνο ακόμα», υπογράμμισε.

Παράλληλα σημείωσε: «Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Έχει 151 και συνεχίζει με τη συνδρομή προθύμων. Τι ανταλλάγματα έχουν πάρει οι πρόθυμοι βουλευτές για να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που καταρρέει; Να εξηγήσουν τη στάση τους. Διότι όσοι πουν “ναι” στην ψήφο εμπιστοσύνης, λένε επί της ουσίας “ναι” και στη συμφωνία των Πρεσπών».

Ο γραμματέας της ΝΔ είπε επίσης ότι οι εκλογές θα έρθουν και πολύ σύντομα. «Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο αυτή την παρακμή. Δεν θέλουν στην εξουσία ένα κυβερνητικό συνονθύλευμα προθύμων, που ξεχνούν τις θέσεις τους μπροστά σε υποσχέσεις υπουργικών θέσεων ως ανταλλάγματα», τόνισε.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk