Πρόθυμος να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών» δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Πάνο Καμμένο για την παραίτησή του λέγοντας ότι «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός. Μπορεί να μην παραιτήθηκε για αύξηση της φορολογίας αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα».

«Πρέπει να συνεργαστούμε οι Μακεδόνες βουλευτές. Δεν μιλάμε για συνεργασία σε κοινοβουλευτική ομάδα αλλά για πραγματική συνεργασία με όλους τους βουλευτές που είναι απέναντι στη συμφωνία» πρόσθεσε μιλώντας στον ρ/σ Θέμα ο ανεξάρτητος βουλευτής που είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων.

«Πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Πολύ σωστά είπε ο κ. Καμμένος ότι δεν πρέπει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με κάτω από 180 βουλευτές» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας, τέλος, τη στάση των προθύμων να στηρίξουν την κυβέρνηση βουλευτών, ο κ. Φωκάς είπε «είναι ντροπή θα γραφτούν τα ονόματά τους με μαύρα γράμματα στην ιστορία. Έστω και την τελευταία στιγμή να σκεφτούν τι είναι σωστό. Να σταματήσουν να λένε παραμύθια στον εαυτό τους, να ρωτήσουν κάποιον καθηγητή από τη Μακεδονία να τους πουν για την ιστορία».

«Ας παραιτηθούν από την έδρα τους, ας πάνε σπίτι τους να μην ψηφίσουν την κάκιστη αυτή συμφωνία» κατέληξε ο Α. Φωκάς.