• Αναζήτηση
 • Ντιμιτρόφ: Αφοσιωμένη στη Συμφωνία των Πρεσπών η ελληνική κυβέρνηση

  Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ υπογράμμισε πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος τον καθησύχασε πως η παραίτηση Καμμένου δεν αλλάζει κάτι στη Συμφωνία των Πρεσπών

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη διαβεβαίωση από την ελληνική κυβέρνηση, ότι αυτή παραμένει αφοσιωμένη στην υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, έλαβε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργο Κατρούγκαλο, μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου και την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την κυβέρνηση.

  «Άκουσα την είδηση για τον Έλληνα υπουργό Άμυνας και αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, που εγκατέλειψε τη θέση του υπουργού Άμυνας» ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στα Σκόπια ο κ. Ντιμιτρόφ, συμπληρώνοντας:

  «Είχα αμέσως μια σύντομη συνομιλία με τον συνάδελφό μου Γιώργο Κατρούγκαλο, κατά την οποία με διαβεβαίωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση παραμένει ισχυρά αφοσιωμένη, σύμφωνα με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης του έργου της σχετικά με τη συμφωνία Πρεσπών».

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk