• Αναζήτηση
 • Ντιμιτρόφ: Αφοσιωμένη στη Συμφωνία των Πρεσπών η ελληνική κυβέρνηση

  Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ υπογράμμισε πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος τον καθησύχασε πως η παραίτηση Καμμένου δεν αλλάζει κάτι στη Συμφωνία των Πρεσπών

  Τη διαβεβαίωση από την ελληνική κυβέρνηση, ότι αυτή παραμένει αφοσιωμένη στην υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, έλαβε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργο Κατρούγκαλο, μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου και την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την κυβέρνηση.

  «Άκουσα την είδηση για τον Έλληνα υπουργό Άμυνας και αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, που εγκατέλειψε τη θέση του υπουργού Άμυνας» ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στα Σκόπια ο κ. Ντιμιτρόφ, συμπληρώνοντας:

  «Είχα αμέσως μια σύντομη συνομιλία με τον συνάδελφό μου Γιώργο Κατρούγκαλο, κατά την οποία με διαβεβαίωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση παραμένει ισχυρά αφοσιωμένη, σύμφωνα με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης του έργου της σχετικά με τη συμφωνία Πρεσπών».

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk