• Αναζήτηση
 • Σαρίδης: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

  «Πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών, εγώ καταψηφίζω τη Συμφωνία και δεν χρειάζεται καν να δω λεπτομέρειες» δήλωσε ο κ. Σαρίδης

  Την άρνησή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση επανέλαβε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, εξηγώντας την απόφασή του.

  «Πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών, εγώ καταψηφίζω τη Συμφωνία και δεν χρειάζεται καν να δω λεπτομέρειες» δήλωσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας πως έχει ενστάσεις για τον όρο «Μακεδονία».

  «Γι’ αυτό το λόγο ότι δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης πριν από τις Πρέσπες» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ρ/σ news247 και πρόσθεσε: «Δεν θα έπρεπε να κυρωθεί καν, πρέπει να πάμε σε εκλογές. Άλλωστε υπάρχουν δύο δημοκρατικοί τρόποι να μην περάσει η Συμφωνία: Να μην κυρωθεί η Συμφωνία από την βουλή ή να πάμε σε εκλογές. Θα είμαι, άρα, παρών στη Βουλή και δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης».

  Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε πάντως ότι «ψήφο εμπιστοσύνης θα πάρει από μένα η κυβέρνηση, εφόσον τελειώσει το θέμα των Πρεσπών κι αν μας πείσει ότι τα νομοθετήματά της για τους επόμενους 4 μήνες είναι προς όφελος της κοινωνίας».

  Παράλληλα, χαρακτήρισε μεγάλο θέμα τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά πρόσθεσε πως «μεγάλα θέματα είναι η κοινωνία και η πολιτική σταθερότητα».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk