• Αναζήτηση
 • Με ταξίδι στα Ίμια «αποχαιρέτησε» ο Καμμένος

  Την τελευταία του πτήση με στρατιωτικό ελικόπτερο έκανε ο Πάνος Καμμένος, πριν παραδώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ταξιδεύοντας στα Ίμια

  Την τελευταία του πτήση με στρατιωτικό ελικόπτερο έκανε την Κυριακή ο Πάνος Καμμένος, λίγο πριν παραδώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

  Ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο, δεν επέλεξε οποιαδήποτε περιοχή για να «αποχαιρετήσει» το Πεντάγωνο. Επέλεξε να πετάξει πάνω από τα Ίμια, ρίχνοντας στεφάνι για τους νεκρούς του Πολεμικού Ναυτικού.

  «Τελική πράξη…. από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι Ίμια τώρα. Τιμή στους ήρωες Βλαχάκο, Καραθανάση, Γιαλοψό και σε όλους όσοι έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδας. Το Έθνος υποκλείνεται. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο Σνχη Φιλίππου και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια» έγραψε σε ανάρτηση του στο Twitter, που συνοδευόταν με την φωτογραφία του.

  Δείτε επίσης
  Inbox
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk