Το επόμενο διάστημα οι παρεμβάσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου αναμένεται να ενταθούν καθώς ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα παραστεί σε εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου του «Η  Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας-Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος» σε πόλεις, σε μια χρονική περίοδο που οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν.

Την Παρασκευή ο κ. Βενιζέλος θα βρεθεί στη Λάρισα. Ομιλητές κατά την παρουσίαση του βιβλίου του θα είναι οι Δημήτρης Κούρκουλας, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών & πρέσβης της ΕΕ, Λευτέρης Κουσούλης, συγγραφέας και  αρθρογράφος ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο δημοσιογράφος  Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο, ομιλητές θα είναι οι Πέτρος Βασιλειάδης, Ομότιμος. Καθηγητής του ΑΠΘ και Διευθυντής του Θεολογικού Μεταπτυχιακού του IHU, Θανάσης Διαμαντόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Παναγιώτης Μαντζούφας, Αναπλ. Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, ΑΠΘ και Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Συγγραφέας. Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Σάκης Μουμτζής, Αρθρογράφος και Συγγραφέας.

Στα Ιωάννινα την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στην παρουσίαση του βιβλίου του κ Βενιζέλου ομιλητές θα είναι οι Μηνάς Πασχόπουλος, αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας, βουλευτής της ΝΔ, εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αναθεώρηση του Συντάγματος ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

Στην εκδήλωση της  Καλαμάτας, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, ομιλητές θα είναι οι Περικλής Ξηρογιάννης, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μποτόπουλος, Δρ. Συνταγματικού Δικαίου, πρώην Ευρωβουλευτής και τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Διονύσης Αλευράς