Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή της.

Ήταν 30 Ιανουαρίου 2016 όταν ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου έζησαν τον εφιάλτη στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι επέστρεφε σπίτι τους και δέχθηκε επίθεση από τρεις ληστές  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο στήθος και τα πόδια ο πρώην σύζυγός της, γνωστός κομμωτής.

Η κ. Χριστοπούλου αποκάλυψε ότι πήγε σε ψυχολόγο μετά το εφιαλτικό περιστατικό που βίωσε, ενώ παραδέχεται ότι το αίσθημα του φόβου την έχει κυριεύσει έκτοτε.

«Πήγα σε ψυχίατρο μετά το συμβάν με τις πιστολιές που είχα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ αυτό. Έχει αλλάξει τη ζωή μου 100%. Εκτίμησα πιο πολύ τη ζωή. Όλους τους έχω συγχωρέσει από τη στιγμή που δεν πήραν ανθρώπινη ζωή. Έχουμε συναντηθεί με τους δράστες στα δικαστήρια. Αν ήμασταν τετ α τετ θα τους έλεγα πως λυπάμαι. Όταν τους είδα στο δικαστήριο ένιωσα λύπη. Πλην ενός οι άλλοι δυο δεν μου είπαν συγγνώμη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Χριστοπούλου.