• Αναζήτηση
 • ΚΙΝΑΛ: Από τον προοδευτικό χώρο ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

  Σαφείς αποστάσεις από το πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας πήρε το Κίνημα Αλλαγής

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σαφείς αποστάσεις από το πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας πήρε το Κίνημα Αλλαγής.

  Η Χαριλάου Τρικουπη, με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν συναινεί σε μια νέα θητεία του Προκοπή Παυλόπουλου και θα τον καταψηφίσει ξανά.

  Μάλιστα από το ΚΙΝΑΛ επισημαίνεται ότι η αναφορά του κ. Τσίπρα ότι θα προτείνει ξανά τον κ. Παυλοπουλο είναι μια προσπάθεια να κρατήσει συσπειρωμένη δίπλα του την δεξιά συνιστώσα που τον βοήθησε να ανέλθει στην εξουσία.

  Για το λόγο αυτό, το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει δίκη του πρόταση, καθώς όπως τονίζουν τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη «ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να προέρχεται από τον προοδευτικό χώρο».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk