Αμυράς: Οποιος ψηφίσει τις Πρέσπες, ψηφίζει την κυβέρνηση

Τι απαντά ο βουλευτής του Ποταμιού για συνεργασία με την ΝΔ

Απάντηση στην αποστροφή του λόγου του Υπουργού Άμυνας έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι δεν απάντησε εκείνη την ώρα επειδή, «δεν ήμουν σίγουρος ότι άκουσα καλά. Δεν μπορεί να φτάσει παρακάτω το ρεκόρ χυδαιότητας που ο ίδιος κατέχει».

«Όταν μου είπαν ότι σε είπε νυφούλα και τότε η αντίδρασή μου ήταν ‘1000 φορές νυφούλα, παρά ζωντοχήρα όπως θα γίνεις εσύ σε λίγο’», σημείωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, για να καταλήξει επί του θέματος πως δεν τον εξέπληξε ο Υπουργός Άμυνας, αλλά «αυτό που μου έκανε αλγεινή εντύπωση είναι ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ευαίσθητοι σε θέματα σεξισμού έκαναν ‘μόκο’».

«Η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ψηφίσει τη Συμφωνία και σημειώνοντας ότι αντιλαμβάνεται το «πρόβλημα ότι κάποιοι συνάδελφοί μου θέλουν να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών», αναφερόμενος στην κομματική γραμμή.

Κληθείς να απαντήσει για το αν θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία, απάντησε ότι κάτι τέτοιο «δεν ισχύει», εξηγώντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Δημήτρης Τσιόδρας, μίλησαν στο συνέδριο του Ποταμιού «για φιλελεύθερη προεκλογική συνεργασία με χαρτί και μολύβι».

«Ακολουθώ την απόφαση για αυτόνομη πορεία του Ποταμιού στις εκλογές, όμως προεκλογικά μπορούμε να συνεργαστούμε με όποιον είναι πρόθυμος για κάποιες μεταρρυθμίσεις», κατέληξε ο Γιώργος Αμυράς.

Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk