Μια νέα διαφοροποίηση από βουλευτή του Ποταμιού και μάλιστα λίγη ώρα πριν την συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος σημειώθηκε με τον Γιώργο Αμυρά να θέτει ως προϋπόθεση για να στηρίξει το Ποτάμι στην Συμφωνία των Πρεσπών, να ζητήσει η κυβέρνηση την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής.

Όπως είπε μιλώντας στην Ολομέλεια: «Ξεχάστε και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και όλες τις λίμνες, το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης». Υπήρξε μάλιστα και καβγάς με τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο με αφορμή την τροπολογία τα αντισταθμιστικά ωφελήματα από την σύμβαση αναβάθμισης των F-16.

«Βιαστήκατε πολύ να φέρετε αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί», είπε στον κ. Καμμένο, ο οποίος του απάντησε: «Όταν τελειώσετε την διαπραγμάτευση που κάνετε στο Ποτάμι και όταν συμφωνήσετε, τότε θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω».

Ο κ. Αμυράς τον αποκάλεσε «βασιλιά της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες», με τον κ. Καμμένο να του λέει: «Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως…» υπονοώντας τα όσα γράφονται περί ενδεχόμενου «γάμου» του κ. Αμυρά με την ΝΔ.