• Αναζήτηση
 • Βουλή : Παράταση των εργασιών της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος

  Μέχρι 31 Ιανουαρίου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ομόφωνα η Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος αποφάσισε να ζητήσει παράταση των εργασιών της για 15 μέρες μέχρι 31 Ιανουαρίου ώστε, όπως τονίστηκε, χωρίς ασφυκτικά χρονικά περιθώρια και με άνεση χρόνου να γίνει η τελική επεξεργασία των προτάσεων.

  Αν και μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβληθεί συμπληρωματικές προτάσεις για αλλαγές στο σύνταγμα από τα κόμματα, που να στηρίζονται στην υπογραφή 50 βουλευτών, συμφωνήθηκε ότι μπορούν τουλάχιστον να ανακοινωθούν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη και να κατατεθούν μέχρι την προσεχή Δευτέρα.

  Επίσης, συμφωνήθηκε η κατάθεση προτάσεων να μπορεί να γίνει και με πρωτοβουλία βουλευτών ή μικρών κοινοβουλευτικών κομμάτων με την συνδρομή άλλων κοινοβουλευτικών ομάδων ώστε να έχει την στήριξη των 50 υπογραφών.

  Η Επιτροπή Αναθεώρησης, άρχισε σήμερα την συζήτηση της τελευταίας θεματικής ενότητας που αφορά θέματα δικαστικής εξουσίας, διοίκησης καθώς και μεταβατικές διατάξεις, η οποία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk