• Αναζήτηση
 • ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω την τροπολογία για τους διορισμούς εκπαιδευτικών

  «Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εκπαιδευτικών, των γονιών, των μαθητών»

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει ουσιαστικά ταφόπλακα στην κοινωνική ανάγκη που απαιτεί τα χιλιάδες κενά σε εκπαιδευτικούς, να καλύπτονται με μόνιμους διορισμούς. Ως ο πιο «καλός μαθητής» της πολιτικής της ΕΕ, σμπαριαλάζει την αξία του πτυχίου νέων και παλιότερων επιστημόνων, που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν στην υπόθεση της μόρφωσης των παιδιών του λαού μας. Πετάει στα σκουπίδια χρόνια προϋπηρεσίας όλων αυτών των εκπαιδευτικών, που κυριολεκτικά έχουν οργώσει την Ελλάδα» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του σχετικά με την τροπολογία του Υπ. Παιδείας για το σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών.

  «Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να πάρει πίσω την άθλια τροπολογία! Το ΚΚΕ συμπαραστέκεται στον αγώνα των εκπαιδευτικών, των γονιών, των μαθητών, για να καλυφθούν όλα τα κενά και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό, με μόνιμους διορισμούς. Για την άμεση μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών-συμβασιούχων εκπαιδευτικών» καταλήγει το σχόλιο του Κόμματος.

  Κοινωνία
  One Channel Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk