Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 11χρονου αγοριού σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Παπασιοπούλου στη συμβολή με την οδό Ψαρών απέναντι από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Το αγοράκι συμμετείχε σε παρέα πέντε παιδιών που είχαν βγει για τα κάλαντα κι εκείνη την ώρα έπαιζαν με το χιόνι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπόλοιπων παιδιών, είχε κρυφτεί πίσω από αυτοκίνητο για να αποφύγει τις ρίψεις του χιονοπόλεμου, όταν άγνωστο πώς, χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

«Ακούσαμε ένα γκαπ… »

«Ακούσαμε ένα γκαπ και είδαμε τον ξάδερφό μας στο έδαφος», είπε στο LamiaReport ένα από τα δύο κοριτσάκια που βρισκόταν στην παρέα του 11χρονου. «Είδαμε το πόδι του είχε φύγει από τη θέση του και φοβηθήκαμε πολύ. Ο οδηγός δεν σταμάτησε», συμπλήρωσε η μικρή που ειδοποίησε ανθρώπους από παρακείμενο μαγαζί, οι οποίοι ήταν αυτοί που κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αγοράκι έχει συντριπτικό κάταγμα στο πόδι του, ενώ ειδοποιήθηκε η μητέρα του και η Τροχαία Λαμίας που θα κληθεί να εντοπίσει τον οδηγό που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και το εγκατέλειψε. Οπως έλεγαν τα παιδιά, πρόκειται για ασημί αυτοκίνητο σαν τζιπ (πιθανόν Suv), το οποίο στη συνέχεια έστριψε σε διπλανό στενό.

Η Τροχαία Λαμίας αναζητά στοιχεία για τον ασυνείδητο οδηγό από κάμερες που υπάρχουν κοντά στο σημείο όπου έγινε η παράσυρση και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ορισμένα πρώτα στοιχεία για το αυτοκίνητο που χτύπησε και τραυμάτισε το παιδί.

Πηγή: lamiareport