ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών

Την επίθεση με μπογιές του «Ρουβίκωνα» στην αμερικάνικη πρεσβεία σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, με τον αρμόδιο τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Μάξιμο Χαρακόπουλο να υπογραμμίζει πως «πλήττει την εικόνα της Ελλάδος διεθνώς»

Την επίθεση με μπογιές του «Ρουβίκωνα» στην αμερικάνικη πρεσβεία σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, με τον αρμόδιο τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Μάξιμο Χαρακόπουλο να υπογραμμίζει πως «πλήττει την εικόνα της Ελλάδος διεθνώς και επιβεβαιώνει ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

«Όσο το υπουργικό δίδυμο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει να αναζητά τις διευθύνσεις των μελών του Ρουβίκωνα, η αγαπημένη “συλλογικότητα” του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να εξευτελίζει κάθε έννοια ασφάλειας. Σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στην πρωτεύουσα, οι “γνωστοί άγνωστοι” έδρασαν εναντίον άλλης μίας ξένης διπλωματικής αντιπροσωπείας, χωρίς να τους εμποδίσει κανείς» συμπλήρωσε ο κ. Χαρακόπουλος, προσθέτοντας πως το γεγονός αυτό είναι «η συνέπεια της επί μια τετραετία ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, η οποία επιδεικνύει πρωτοφανή ανοχή σε παραβατικές ομάδες του περιθωρίου, οι οποίες με τη σειρά τους αποθρασύνονται».

«Άλλωστε, μετά τη λειτουργία γραφείου στη Φιλοσοφική, οι Ρουβίκωνες συναναστρέφονται τον αρχιδολοφόνο της “17 Νοέμβρη” Δημήτρη Κουφοντίνα τον οποίον συνοδεύουν στους περιπάτους του» συμπλήρωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ.

«Για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και την εικόνα ενός ευνομούμενου κράτους» κατέληξε ο κ. Χαρακόπουλος.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk