• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης: Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες που δεν πηγαίνουν μαζί

  «Το 2019 να είναι χρονιά φώτισης για όλους» ευχήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Το 2019 να είναι χρονιά φώτισης για όλους» ευχήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Ραφήνα όπου βρέθηκε για τον εορτασμό των Θεοφανίων, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων.

  Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Ερωτηθείς σχετικά για τα αλλεπάλληλα tweet του Καμμένου, απάντησε με νόημα πως «φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες που δεν πηγαίνουν μαζί».

  Είμαστε, τόνισε «στις πρώτες ημέρες του 2019. Εύχομαι μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο, το 2019 να είναι χρονιά φώτισης και χαράς για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Να είναι η χρονιά που θα τη θυμόμαστε ως την απαρχή της πορείας αναγέννησης της πατρίδας μας».

  Ερωτηθείς για τα σενάρια θεσμικής εκτροπής από πλευράς κυβέρνησης, σημείωσε πως «έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων και αυτό γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που εγγυάται την σταθερότητα, την ασφάλεια και την ευημερία  όλων των Ελλήνων».

  Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια επισκέφθηκε δομή του δήμου που μοιράζει ήδη πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους.

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κότερα, drones και… Μπασκιά Τα τεράστια, κατάμαυρα πανιά του «Black Pearl» δημιουργούν σκηνικό κινηματογραφικών ταινιών με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007. Το υπερσύγχρονο sailing... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk