Επιχείρηση για τη σύλληψη ενός από τους δραπέτες του Κορυδαλλού

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για την σύλληψη του ενός δραπέτη από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος το «έσκασε» μαζί με έναν άλλο κρατούμενο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για την σύλληψη του ενός δραπέτη από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος το «έσκασε» μαζί με έναν άλλο κρατούμενο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Έπειτα από σχετική αξιοποίηση πληροφοριών, ο αστυνομικός κλοιός στενεύει, για έναν από τους δύο αλλοδαπούς που δραπέτευσαν προ ημερών από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η αστυνομία έλαβε σήμερα το πρωί συγκεκριμένη πληροφορία για το πού βρίσκεται ο ένας από τους δύο δραπέτες και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Ο δραπέτης σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται ότι βρίσκεται σε περιοχή της Αττικής. Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνες με βάση την πληροφορία αυτή.

Οι δυο κακοποιοί, όπως αναφέρει το protothema.gr, που το έσκασαν από τις φυλακές Κορυδαλλού έχουν συλληφθεί για ληστείες και κλοπές σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ανθρώπων σε Κέρκυρα και Αττική.

Οι δυο κακοποιοί είχαν φύγει από τις φυλακές σαν κύριοι, πηδώντας τοίχο ύψους 3 μέτρων από την εξωτερική πλευρά των φυλακών.

Η απόδραση έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και αποκαλύφθηκε με ώρες καθυστέρηση κατά την καταμέτρηση που έγινε το πρωί της επόμενης ημέρας.

Οι αστυνομικοί, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν καθώς εκτιμούν ότι το παρελθόν τους δείχνει ότι θα επανέλθουν γρήγορα στην ενεργό δράση, συνεχίζοντας τις κλοπές και τις ληστείες με θύματα ακόμη και ανήμπορους ηλικιωμένους.

Κοινωνία
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk