• Αναζήτηση
 • Τα Θεοφάνεια των πολιτικών αρχηγών

  Την ώρα που το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει λόγω της επικαιρότητας, οι πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας για τον εορτασμό των Θεοφανείων

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ώρα που το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει λόγω της επικαιρότητας, οι πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

  Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στη Σαμοθράκη.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ο κ. Τσίπρας θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης από το δήμο Σαμοθράκης.

  Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάστηκε –λόγω κακοκαιρίας- να αλλάξει τα σχέδιά του, καθώς δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

  Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί τελικά στη Ραφήνα όπου θα παρακολουθήσει τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγία Παντοβασίλισσα και στη συνέχεια θα παραστεί στον αγιασμό των υδάτων.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο One Hyde Park Η θεραπαινίς Καντελάρια άφησε τις μικρές σταγόνες τσαγιού να κυλήσουν μέσα στις πορσελάνινες De Gournay κούπες. Παρατήρησα ότι τα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk