• Αναζήτηση
 • Ιδρύουν σωματείο με το όνομα του άτυχου διανομέα στα Χανιά

  Συγκλονισμένοι είναι οι εργαζόμενοι ως διανομείς στα Χανιά μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 27χρονο πατέρα δύο παιδιών, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, σε τροχαίο με μηχανάκι διανομής.

  Σε επικοινωνία που είχε εκπρόσωπός τους με το zarpanews.gr γνωστοποίησε πως ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ίδρυσης σωματείου «διανομέων – ταχυμεταφορέων νομού Χανίων: Σήφης Σαριδάκης» για το οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δεκάδες εργαζόμενοι στον κλάδο.

  «Επικήδειος»-σοκ για τον θάνατο του διανομέα φαγητού στα Χανιά

  Διανομέας φαγητού και πατέρας δυο παιδιών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

  «Είμαστε όλη μέρα στον δρόμο, μιλάμε μεταξύ μας. Μετά απ’ το δυστύχημα έχουμε συγκλονιστεί. Ο Σήφης ήταν φίλος μας. Κάτι πρέπει να κάνουμε» τόνισε στο zarpanews.gr ο Νίκος Μακόπουλος και κάλεσε όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί τους, στο 6931188200.

  Σε όλη τη χώρα,11 εργαζόμενοι με μοτοσικλέτες έχασαν τη ζωή τους την περασμένη χρονιά, την ώρα της δουλειάς, ενώ πολλοί περισσότεροι έχουν τραυματιστεί ή μείνει ανάπηροι.

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η κόκκινη υπεροχή… Η νεαρή γυναίκα έβγαλε από το δάχτυλό της το ογκώδες ρουμπίνι. Το ακούμπησε στο μικρό τραπέζι, δίπλα ακριβώς στο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk