• Αναζήτηση
 • Ένταση σε συγκέντρωση έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

  Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη θανάτωση των δύο τζάγκουαρ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένταση δημιουργήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης δεκάδων ατόμων σε διαμαρτυρία για τη θανάτωση των δύο τζάγκουαρ από τους υπευθύνους του ζωολογικού κήπου.

  Η συγκέντρωση έγινε με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και άλλων οργανώσεων και έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 150 άτομα, κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κακοποίησης των ζώων.

  Στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν έναν από τους δρόμους που οδηγούν στο πάρκο, ενώ επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η παρουσία αστυνομικής δύναμης στην είσοδο του Πάρκου κατέστη αποτρεπτική.

  Λίγη ώρα μετά η ένταση αποκλιμακώθηκε και οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν αφού φώναξαν συνθήματα κατά των υπευθύνων του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk