• Αναζήτηση
 • Χρηστίδης για Μαλέλη : Το ΚΙΝΑΛ δεν χωράει στα δήθεν μέτωπα του δίπολου ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

  Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος

  Σε μια διευκρινιστική ανακοίνωση, μετά τη δήλωση του Σταμάτη Μαλέλη που προκάλεσε αίσθηση, προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

  Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι «ο δικός μας αγώνας είναι να ανατρέψουμε το σκηνικό του διχαστικού διπόλου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που θα οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε νέα αδιέξοδα». Και πρόσθεσε ότι «η σύγχρονη Κεντροαριστερά δεν χωράει στα δήθεν μέτωπα που επιχειρούν να την εντάξουν. Ούτε σε μέτωπα δήθεν προοδευτικά με το ΣΥΡΙΖΑ που τίποτα προοδευτικό δεν έχει να επιδείξει ούτε ως αντιπολίτευση, ούτε ως κυβέρνηση αλλά ούτε και σε μέτωπα δήθεν συστημικής κανονικότητας με τη ΝΔ που κάθε μέρα και περισσότερο επιβεβαιώνει πόσο βαθιά συντηρητική παραμένει».

  Επισήμανε ότι για το ΚΙΝΑΛ δεν είναι αυτοσκοπός η συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση και σημείωσε ότι οι πολίτες «με την ετυμηγορία τους θα μας κατατάξουν, θα δώσουν εντολές και θα καθορίσουν τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα για τη διακυβέρνηση της χώρας».

  Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, o Σταμάτης Μαλέλης επισήμανε: «Δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία».

  Παράλληλα σημείωσε ότι στόχος του Κινήματος θα πρέπει να είναι διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές και πως το 6% ή 7% θα πρέπει να προβληματίσει.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk